Изабрана вест

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте циклус радионица посвећених унапређењу пословне комуникације на енглеском језику, који ће се одржати од 30. октобра до 20. новембра 2024. године. Гост предавач биће Драгана Гак, професорка и стручњак за пословну комуникацију на енглеском језику. Програм се састоји од три двосатне радионице и биће реализован уживо.

Среда, 30. октобар  2024, 11-13 ч. - „Само не још један састанак на енглеском!“
На радионици ће учесници имати прилике да добију смернице о томе како учествовати на пословним састанцима на енглеском језику и како водити састанак  (отворити и затворити састанак, дати реч некоме, прекинути некога, ставити нешто на гласање, тражити појашњење, дати предлог, питати некога за мишљење…). Такође, полазници ће проћи кроз искуство симулације састанка на енглеском језику.  

Среда, 13. новембар 2024, 11-13 ч. - “Презентацијом до успеха”
На радионици ће бити речи о томе шта се најчешће презентује, о језику и структури презентације, о ефектном започињању и завршавању, питањима и одговорима. Учесници ће имати прилике да виде примере успешних и неуспешних презентација, а неки ће моћи и сами да се опробају у улози презентера.  

Среда, 20. новембар 2024, 11-13 ч. –  ,,Од извињења до комплимента”
Тема ове радионице је како наизглед ситне, али кључне ствари попут адекватног извињења, добро формулисане честитке и правовременог комплимента могу значајно утицати на професионални однос и сарадњу. Такође, разговараћемо о културолошким и корпоративним разликама које обликују ове ситуације и кроз примере вежбати како се правилно изражавати у различитим пословним околностима. Дођите и унапредите своје вештине кроз практичне симулације! .  
 
О предавачу:
Драгана Гак је професорка енглеског језика на Факултету техничких наука у Новом Саду. Паралелно са академском каријером, учествује и на бројним пројектима и програмима за унапређење вештина пословног енглеског језика. Кроз сарадњу са Америчким кутком у Новом Саду, Америчком амбасадом у Београду и великим компанијама радила је у претходних 15так година са преко 500 професионалаца и студената.

Како се пријавити за учешће?
Пријава за учешће је обавезна због ограниченог броја места. Радионице су интерактивне. Уколико број пријава за поједине радионице буде већи од предвиђеног броја учесника настојаћемо да што већи број студената укључимо у програм. Дакле, можете се пријавити и за више радионица али нам је важно да означите приоритетну.  Пријаве се врше путем  упитника на линку овде.

17-10-24
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011