Изабрана вест

У организацији Центра за развој каријере студената, Студентског парламента Грађевинског факултета у Београду и Студентског парламента Архитектонског факултета у Београду, у периоду од 12. – 15. октобра 2024. године, на Златибору, одржаже се 5. Конгрес студената грађевинарства, геодезије и архитектуре.

Циљ пројекта је да окупи студенте грађевинских, архитектонских и геодетских факултета који ће се сусрести са савременим трендовима науке и упознати са различитим начинима приступа и решавања конкретних проблема у области грађевинарства, архитектуре, урбанизма, просторног планирања, заштите животне средине.

Кроз вишедневни програм, еминентни стручњаци ће својим знањем и искуством на предавањима студентима дати прилику да стекну нова знања, индивидуално напредују и стручно се усаврше.

На овај начин, наука се промовише директно кроз инвестиције у знање, а самим тим и будућност целе генерације научника и истраживача.
Конференција поред научно едукативног програма има посебан садржај који је осмишљен за упознавање и дружење.

Цена учешћа на 5. Конгресу студената грађевинарства, геодезије и архитектуре за студенте из Републике Србије износи 7700рсд (66евра) и обухвата: 3 ноћења на бази пуног пансиона, учешће на предавањима и радионицама, промо материјал и сертификат о учешћу на конференцији.

Цена учешћа на 5. Конгресу студената грађевинарства, геодезије и архитектуре за студенте из других земаља износи 9700рсд (83евра) и обухвата: 3 ноћења на бази полу пансиона, учешће на предавањима и радионицама, промо материјал и сертификат о учешћу на конференцији.

За студенте из Београда организован је аутобуски превоз који је могућ уз доплату у износу од 2000рсд.

Уколико сте заинтересовани за учешће, пријаве можете извршити до 01.10.2024. године, путем линка.

11-09-24
Наука и струка
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011